INMURNINGSFÄSTE För montering där luckan skall muras fast i betong eller liknande.
 
PIANOGÅNGJÄRN Måste tilläggsbeställas på samtliga storlekar av STD-luckan. På EI30 samt EI60 ingår alltid gångjärn. Om inte gångjärn på EI30 samt EI60 skall monteras måste det anges på beställningen. Ett extra lås monteras då istället för gångjärnet.
 

TÄTNINGSLIST

För extra tätning. De rostfria luckorna monteras alltid med tätningslist.
 

MEJSELLÅS

STD-luckorna har lås på storlekar över 400x400. En 500x500-lucka är alltså försedd med mejsellås. Vad gäller specialmått på STD-luckorna så monteras lås på om någon utav sidorna är längre än 400mm. Om lås önskas på övriga storlekar måste detta anges.
 
TREKANTSLÅS
Kan monteras på EI30, EI60 samt STD.
 
FYRKANTSLÅS
Kan monteras på EI30, EI60 samt STD.
 
ABLOY
Vi använder oss utav ett industrilås med beteckningen 3273. Om en särskild låsning/nyckel önskas till dessa lås behöver vi veta numret på den. Det tar ca 3 veckor att få hem den angivna låsningen. Kan moneras på EI30, EI60 samt STD.
 
ASSA cylinderlås med cylinder
Låset vi använder, har beteckningen skåplås 593, det är ett femstiftslås som passar ihop med cylinder 507. Kan monteras på EI60 samt STD-luckorna. Passar ej på EI30 då låsets djup är högre än luckans djup, låset sticker ut på baksidan av luckan och brandtätheten kan inte garanteras.
 
ASSA förberett för cylinder
Den egna cylindern måste passa ihop med låshus 593. Kan bara beställas på STD-luckorna, på EI60 enbart om kund skickar egen cylinder samt nyckel för komplett montering från fabrik.
 
BRANDKÅRSLÅS

Kan monteras på EI30, EI60 samt STD-luckorna.
 
KAKELBLECK Bleck som är gjorda för att passa även kaklade väggar.
 
 
Om andra önskemål finns, hör av er till oss, vi kan lösa det mesta.